Ny hjemmeside

Nu har jeg haft min midlertidige hjemmeside i et godt stykke tid, og jeg må indrømme at der ikke er sket en skid på den.

Det håber jeg på at kunne gøre noget ved ved at jeg nu er skiftet over til squarespace.com, som stiller et ganske fornuftigt CMS til rådighed.

Jeg har overvejet om jeg skulle installere WordPress på mit site, men er kommet frem til at der er mere vedligeholdelse ved det end jeg orker, og så er det endnu et CMS jeg skal sætte mig ind i som administrator.

Squarespace.com har jeg hørt om via forskellige podcasts, og de har været meget positive omkring det, og jeg må da også indrømme at det virker meget stærkt, og det virker som om der er masser af muligheder i det, selv om man ikke kan komme helt bag systemet.

En tanke om "Ny hjemmeside"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.