Fiskeri og Warcraft

Som jeg har posted tidligere så spiller jeg WOW, og der er en ting i WOW jeg aldrig har gået meget op i og det har været at fiske.

I spillet har man mulighed for at have to primære professions, og til min Druid har jeg valgt Herbalism (samle blomster) og Alchemy (lave trylledrikke og her skal der bruges blomster) disse to er nogle skills der giver gode penge i spillet da alle der er på raid skal bruge en masse potions. Men man har også mulighed for at lave nogle sekundære skills, og her har jeg valgt i lang tid at ignorere cooking og fishing, da jeg ikke havde det store behov for det. Men der ligger jo også lidt ære i at have så mange professions i max som muligt, og så er der jo ikke nogen vej uden om.

At stige i cooking er ikke svært, i starten kan man købe det meste af det man skal bruge i spillets auktionshuse, og når man så kommer lidt længere op, så er det meget nemt at skaffe materiale. Fiskeri derimod tager meget lang tid og der er ikke nogen genveje, man er nødt til at smide snørren ud x tusinde gange for at ramme maks. Men heldigvis komplementere fiskeri og cooking hinanden, og det man ikke selv kan bruge er nemt at sælge på auktionshuset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.