Flyttet blog over til WordPress

Jeg har det sidste års tid haft mit domæne ved Squarespace.com, men har ikke været helt tilfreds med de features der relaterede sig til sproghåndtering.

Store dele af interfacet var til at oversætte til dansk, men der var alligevel en masse små områder hvor man alligevel ikke kunne komme til at have dansk. Dette var bla. kommentarfelter, som ikke var til at omgå. Så sitet endte med at være en form for Danglish, og det er sjovt men ikke fedt…

Squarespace er ikke en gratis service, og til knap $20 pr md. så skal det bare spille, så da jeg fik eksporteret mine indlæg fra deres system, så var det ikke en svær beslutning at skifte over til WordPress hostet på eget domæne.

Så over de næste par dage (måske uger…) så vil siden her måske skifte lidt udseende indtil jeg finder den skabelon, som passer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.