Derfor er remote backup vigtig

Version2 artikel

På ovenstående link kan man læse hvordan remote backup er med til at få IT-chefen ved Apotekerforeningen til at tage en større brænd i København med mere ro end hvis han ikke havde remote backup.

Der er ikke ret stor forskel på Apotekerforeningens situation, og hvad der kan ske ved private. Jeg hører tit i omgangskredsen at man godt kan nøjes med at tage backup til en ekstern harddisk, og at man ikke har behov for at have remote backup. En ildebrænd viser netop at man ikke kan nøjes med en lokal backup, man er død og pine nødt til at have en backup der ikke er på samme adresse.

Tit hører jeg også at man så kan nøjes med en ekstern harddisk, som man så enten gemmer på arbejdet eller ved familie/venner. Dette er igen en nobel tanke, men realistisk set så er det kun noget man husker lige i starten – over tid så glemmer man det, og så bliver den ugentlige backup måske kun til en pr md for til sidst at blive glemt.

Kom så i sving med online backup – det er billigt, hurtigt og ikke mindst sikkert (tro det eller lad være, men dine ferie billeder er ikke interessant for backupfirmaerne og hvis du virkelig er paranoid, så krypter dine data inden du laver backup)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.