iPhone 3G og IOS4

Jeg har nu i nogle dage brugt IOS4 på min halv gamle iPhone 3G, og man kan godt mærke at det er ved at være en lidt ældre model. Selve opgraderingen tog ca. halvanden time og da jeg var værdig var jeg ikke specielt imponeret over det.

Min telefon var markant langsommere end den var med version 3.1.3 af IOS, i sådan en grad at jeg fortrød opgraderingen. Jeg har dog siden på nettet fundet nogle triks der kan give lidt af hastigheden tilbage.

  1. Hard reset. Hold “tænd/sluk” knappen nede samtidig med du holder “home” knappen nede. Bliv ved med dette indtil du ser Apple logoet. Dette skal du gøre 2-3 gange og det tager 2-3 minutter for hver hard reset.
  2. Lad være med at lave en upgrade af telefonen. Lav en restore (gendan). Dette vil nulstille telefonen og reinstallere telefonen – når den er færdig med det, så bliver programmer og indstillinger igen ført tilbage til telefonen – med andre ord man mister ikke data.
  3. Foldere kan være smarte, men jeg oplevede at hvis jeg ikke brugte dem så var telefonen heller ikke så sløv.

Jeg håber at Apple snart kommer med nogle hotfixes til det nye IOS, og at det ikke “kun” bliver fixes til iPhone 4’s antenne problemer, men at de også ser lidt på iPhone 3G’s performance.

Performance problemerne lader til ikke at være tilstede på iPhone 3GS (som min kone har), og her er der ikke nogen betænkeligheder eller omveje man skal igennem for at få en god oplevelse med det nye IOS.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.