PBS vil tvangsovertage nets.dk

Så er der igen en domæne sag under opsejling. PBS fusionerer med en tilsvarende Norsk betalings organisation, og har derfor fundet på at de nu skal hedde Nets. Problemet er så bare for PBS, at nets.dk allerede er optaget, og PBS vil (tilsyneladende) gøre alt for at få den lille enmands virksomhed til at afstå domænet (CW og Version2 artikler).

Man kan i den grad undre sig hvorfor man ikke tager nogle af de allerede eksisterende domæner i brug, men PBS er tilsyneladende en lille fisk i denne fusion. PBS har i forvejen pbs.dk, pbs.no og pbs.eu men disse domæner har ikke haft nogen betydning i fusionen.

Jeg håber virkelig at domæneklagenævnet denne gang ikke vægter tegnebogen over den lille mands ret til at have et domæne til egen virksomhed. Nets.dk er tydeligvis ikke blandt de største (eller bedst visuelt repræsenterede) en-mandsfirmaer, men Sten (manden bag nets.dk) har mindst lige så meget ret til domænet hvis ikke mere end PBS, som blot har fået den idé at man vil have nyt navn.

En tanke om "PBS vil tvangsovertage nets.dk"

 1. Fabian

  Ja, helt igennem en klassisk brøler af PBS.

  De kunne bare anvende http://www.nets.eu/dk for danmark, /se for sverige og /no for norge.

  Nu bevarer de endda navnet Teller som datterfirma. Dvs indløsningsdelen hedder Nets Teller. En af de helt store amr. indløsere hedder Neteller.com

  Der er et branding bureau som må have røde ører. Utroligt ringe.

  Der burde organiseres en storm af emails mod dem…

  Fabian

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.