Prosa.dk går ind i domænesagen omkring nets.dk

Prosa (IT-fagforening) har nu valgt at de vil gå ind og bede deres medlemmer om at støtte op omkring den urimelige sag PBS i øjeblikket har kørende mod Sten som i flere år har haft råderetten over domænet nets.dk.

Sagen er meget vigtig for danske “ejere” af domæner. Skulle Sten gå hen og tabe, så vil det være det samme som at .dk tld primært er forbeholdt de store koncerner, som i realiteten med kort varsel kan overtage andre virksomheder (for mange mindre virksomheder er deres domæner det vigtigste visitkort og et tvunget domæneskifte vil være det samme som at starte forfra med branding og det kan koste virksomhedens liv).

PBS har efterhånden kun én mulighed for at redde denne sag og det er opgive det danske domæne navn, og så bare acceptere at deres domæne er et .eu domæne (eller forlange at deres reklamebureau rent faktisk gør sit arbejde grundigt og undersøger de mest basale ting).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.