Google+ bør gøre Facebook en smule nervøse

Jeg har været heldig nok til at få adgang til Google+, og jeg må indrømme at jeg forstår udemærket hvorfor medierne er så positive overfor Google+ som de er. En af de helt klare fordele er at man har en meget overskuelig tilgang til hvilke grupper af personer, man ønsker at dele informationer med. Man opretter forskellige cirkler/grupper hvori man putter ens kontakter i. Hvis man har noget man gerne vil sige til ens familie, så vælger man bare at det kun er dem der har adgang til at se ens statusbesked.

Noget andet smart er gruppe chatten, som kan ske med webcams. Der kan man lade en hel gruppe af mennesker gå sammen og videochatte. Man vælger en cirkel (eller gruppe) og så får de en statusbesked om at de kan joine en videochat hvis de vil.

Det er stadig begrænset hvad jeg har haft mulighed for at teste med Google+, men jeg er positivt overrasket og jeg håber at det bliver en stor succes, for Facebook kunne godt trænge til at få noget konkurrence.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.