Mulig nedetid på hjemmesiden

Jeg er kunde ved hostingfirmaet Webfaction, som er et engelsk firma, men hvor serverne er placeret i USA. Heldigvis er de placeret ved The Planet, som er en af de bedste datacenter udbydere i verden. Men selvom de er ret gode, så kan man godt af og til mærke at hjemmesiden er en smule langsommere end den burde være, og det skyldes at den er placeret i USA og hvis der er meget trafik så kan det mærkes.

Nu har Webfaction så oprettet et datacenter i EU, og det skulle gerne betyde at hjemmesiden kommer til at køre meget hurtigere end hidtil (ikke at den var så langsom, men alt tæller :-))

Når flytningen er overstået vil jeg opdatere denne besked, så man kan se om det er den nye server man havner på.

— update 1 —

Så er flytningen overstået, og siden skulle gerne virke optimalt igen

— update 2 —

Nu har jeg haft tid til at rode lidt med serverskiftet fra en USA server til EU. Jeg er gået fra en ping tid på 125ms til ca. 20ms. Jeg har også brugt lidt tid på at luge ud i nogle af de plugins jeg har haft installeret tidligere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.