Interessant artikel om den betydning Google Fiber har i Kansas City

optic-fiberIndia Times har en spændende artikel om hvordan Googles Fiber forsøg i Kansas City har været med til at gøre byen attraktiv for startups der har behov for hurtigt og (ikke mindst) stabilt internet.

Det kunne være spændende at se om fiber internet i Danmark kunne have samme effekt i de områder hvor det er relativt nemt at få fiber forbindelser. Jeg ser helt klart fiber internet, som en oplagt mulighed for at få sat lidt mere gang i fjernarbejde, og gøre det lidt nemmere for yderområderne at beholde veluddannet arbejdskraft.

Vi kunne måske savne lidt politisk mod herhjemme for at presse teleselskaberne til at se det som en samfundsopgave at sikre, at deres kunder har den bedst mulige forbindelse til at sikre, at vi, som vi hele tiden hører, er i den bedste stand til at være et internet drevet videnssamfund. Desværre virker det som om at flere af selskaberne udelukkende går efter at investerer minimalt, og dermed holde det teknologiske niveau tilbage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.